Ace Car Racing

Igrano: 1231 puta.

100% (2/2)
Opis igre:

U Ace Car Racing, svaka trka predstavlja adrenalinski izazov i test veštine vozača. Sa izborom između elegantnih i modernih sportskih automobila u 3D-u, vozači se suočavaju sa različitim izazovima na stazama Seaside Roads, Exotic, City Racing i Desert Trip. Svaka staza pruža jedinstveno iskustvo, sa spektakularnim pejzažima i dinamičnim okruženjem.

Dok se trkate kroz gradove, pustinje i ekzotične lokacije, skupljajte munje za gorivo i novčiće za nadogradnje. Možete čak ulagati u nove automobile, a posebna iznenađenja čekaju one koji skupljaju dijamante, otključavajući posebna vozila koja pružaju dodatnu prednost na stazi.

Napredak u igri nije samo u brzini, već i u strategiji. Investirajte u superioran automobil od samog početka i fino podešavajte njegove karakteristike kao što su ubrzanost, maksimalna brzina, otpornost na vetar i korišćenje azota. Preskočite početne automobile i krenite direktno u trku ka pobedi.

Ace Car Racing nudi ne samo uzbudljive trke, već i mogućnost da pokažete svoje veštine i strategiju. Spremite se da se suočite sa brzinom i akcijom, jer vas vaša trka ka slavi i uspehu čeka u Ace Car Racing-u!

Instrukcije:

Na računaru koristite strelice ili AD tastere za kretanje. Na mobilnom uređaju, jednostavno dodirnite dugmiće prikazane na ekranu kako biste se kretali.


Kategorija igre:

Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA