Potapanje brodova

Igrano: 1498 puta.

100% (2/2)
Opis igre:


Potapanje brodova je uzbudljiva društvena igra koja će vas povesti na epsko morsko putovanje za više igrača. Zaronite u dubine okeana i preuzmite komandu nad svojom flotom, dok se suočavate sa rivalima širom voda. Vaš cilj je jednostavan, ali izazovan - potopite sve brodove vašeg neprijatelja pre nego što oni potopite vašu flotu, i odvedite svoju ekipu do pobede!

Spremite se za taktičke bitke koje će testirati vašu strategiju i veštine vođenja. Pravilno rasporedite svoje brodove na mapi, koristeći svoje snalažljivost i lukavstvo da biste zavarali protivnika i pronašli njegove brodove. Svaki precizan pogodak donosi vam poene i približava vas konačnoj pobedi, dok svaki promašaj izaziva napetost i uzbuđenje dok tražite neprijateljske brodove u beskrajnom plavetnilu.

Ali ne brinite, vaša sposobnost nije vaš jedini saveznik u ovoj borbi. Sakupljajte poene tokom igre i koristite ih da kupite specijalna pojačanja koja će vam pomoći da preokrenete tok bitke u svoju korist. Od tajnih špijunskih satelita do moćnih torpeda, ova pojačanja će vam dati prednost nad vašim protivnicima i omogućiti vam da postignete velike pobede na moru.

Dakle, pripremite svoju flotu, zauzmite svoje pozicije i krenite u avanturu potapanja brodova kao nikada pre. Svet okeana je vaša arena, a pobeda je vaša sudbina. Hoćete li biti kapetan koji će voditi svoj tim do slave Ili ćete biti potopljeni u dubinama zaborava? Samo vreme će pokazati. Srećno, mornari!

Instrukcije:


1. Postavite svoje brodove na mapi.
2. Napadnite protivničke brodove klikom na polja na njihovoj mapi.
3. Ciljajte pametno i koristite strategiju kako biste potopili sve protivničke brodove.
4. Osvojite poene za svaki pogodak i koristite ih za kupovinu pojačanja.
5. Budite oprezni i zaštitite svoje brodove od napada protivnika.
6. Pobedite protivnika potapanjem svih njegovih brodova pre nego što on potopi vaše.

Srećno!


Kategorija igre:

Društvene Multiplayer Strategije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA