Boxing Gang Stars

Igrano: 182 puta.

100% (3/3)
Opis igre:

Zakora─Źite u ring i postanite Zvezda Bokserske Mafije u ovoj uzbudljivoj igri "Boxing Gang Stars" koja spaja uzbu─Ĺenje boksa sa takti─Źkim mafija┼íkim ratovanjem. Da li ste spremni da se popnete kroz rangove, okupite svoju mafija┼íku ekipu i dominirate podzemnom bokserskom scenom?

U "Boxing Gang Stars" po─Źinjete kao ambiciozan borac sa velikim snovima. Trenirajte, usavr┼íavajte bokserske ve┼ítine i suo─Źite se sa protivnicima u intenzivnim jedan-na-jedan borbama.

Intuitivne kontrole olak┼íavaju izvo─Ĺenje sna┼żnih udaraca, izbegavanje dolaze─çih napada i izvo─Ĺenje razornih kombinacija.

Dok napredujete, suo─Źi─çete se sa sve te┼żim protivnicima, zahtevaju─çi i ve┼ítinu i strategiju kako biste iza┼íli kao pobednik. Spremite se da osvojite srca publike i postanete neprikosnoveni ┼íampion ringa i podzemlja.

Instrukcije:

Kroz strategijske borbe i prora─Źunate poteze, ima─çete priliku da napredujete. Pobedite protivnike koji stoje na putu va┼íeg uspona ka bokserkoj karijeri. Majstorski izvedite razli─Źite ve┼ítine napada kako biste zasenili svoje protivnike.

Ôťö Pokreti: Koristite strelice ili d┼żojstik da biste se kretali po krugu. To vam omogu─çava da se strategijski pozicionirate i izbegavate napade protivnika.

Ôťö Napad: Koristite ozna─Źene tastere za razli─Źite ve┼ítine napada na protivnika.

Ôťö Obrana: Koristite odbrambene manevre da biste blokirali, izbegavali ili uzvratili na napade protivnika.

Ôťö Specijalni Potezi: Aktivirajte specijalne poteze ili kombinacije koriste─çi odre─Ĺene kombinacije tastera. Ovi mo─çni potezi mogu naneti zna─Źajnu ┼ítetu protivnicima i preokrenuti tok bitke u va┼íu korist.


Kategorija igre:

Sportske Akcione

Tagovi:
Komentari

SLI─îNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA