Bubble Fever Blast

Igrano: 168 puta.

66% (2/3)
Opis igre:

"Bubble Fever Blast" je uzbudljiva i zarazna igra pucanja mehurića. Vaš zadatak je da pucate na mehuriće iste boje kako biste ih srušili i osvojili poene. Ciljajte pažljivo i ispalite mehurić prema grupi mehurića iste boje.

Kada mehurić dospe u ZVEZDU, postoji šansa za FEVER, što donosi dodatne poene i specijalne efekte. Ali pazite, ako mehurići dosegnu donju liniju, igra je gotova! Iskoristite svoje veštine ciljanja i preciznosti da očistite ekran od mehurića i postignete što veći rezultat.

Povucite prstom da biste ciljali i otpustite da biste pucali. Uz intuitivne kontrole i živopisnu grafiku, "Bubble Fever Blast" pruža sate zabave i izazova. Igra je jednostavna za učenje, ali teško za savladavanje, što je čini savršenom za sve uzraste. Pripremite se za neprestanu akciju i testirajte svoje reflekse u ovoj uzbudljivoj igri pucanja mehurića!

Pozivamo vas da se upustite u avanturu sa mehurićima i testirate svoje veštine u jednoj od najzaraznijih igara. Da li možete da postignete visok rezultat i postanete majstor pucanja mehurića? Pokušajte sada i otkrijte!

Instrukcije:

1. Pokreni igru i odaberi nivo.
2. Povucite prstom (ili koristite miša) da biste ciljali.
3. Otpustite da biste pucali mehurić.
4. Pucajte mehuriće iste boje kako biste ih srušili.
5. Ako mehurić dospe u ZVEZDU, može se aktivirati FEVER mod za dodatne poene.
6. Igra se završava ako mehurići dosegnu donju liniju.


Kategorija igre:

Slagalice Bubble Shooter

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA