Bullet and Cry in Space

Igrano: 1103 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


"Bullet and Cry in Space" je ultimativno iskustvo akcione horor igre iz prvog lica smeštene u mračnom svemirskom brodu. Uđite u svet napetosti i tajni dok istražujete mračne koridore ove napuštene letelice.

Ovo je vaša prilika da potpuno uronite u horor avanturu. Osetite adrenalinski šok dok se probijate kroz jezive hodnike, okruženi misterijom i opasnošću. Sa svakim korakom, suočavate se sa strahovitim stvorenjima koja vrebaju iz tame, spremna da vas iznenade.

Realistična grafika i intenzivni zvučni efekti čine da se osećate kao da zaista hodate po ivici svemirskog broda. Svaki detalj je pažljivo osmišljen da vam pruži nezaboravno iskustvo, dok istražujete misterije koje krije ova napuštena letelica.

Vaša hrabrost će biti testirana dok otkrivate tajne i borite se za preživljavanje. Budite spremni na izazove koji vas čekaju u ovom mračnom svetu. Smelost i odlučnost su vaši saveznici dok se suočavate sa nepoznatim i tražite odgovore.

Hoćete li otkriti istinu ili ćete pasti pred zlokobnim silama koje vrebaju u dubinama svemira? Odlučite sami i zaplovite u avanturu vašeg života.

Instrukcije:Miš - Pucanje, WASD tasteri - Kretanje, R - Ponovno punjenje, 2 || 3 || 4 - Promena oružja, SHIFT - Trčanje, F - Podizanje oružja, P - Pauza


Kategorija igre:

Pucačke Akcione 3D

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA