Crazy Traffic Control

Igrano: 161 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

U igri "Crazy Traffic Control", igrači preuzimaju ulogu kontrolora saobraćaja na najprometnijim raskrsnicama grada. Ovo je jedna od najrealističnijih simulacija upravljanja saobraćajem, gde vaše veštine vođenja saobraćaja stavljate na probu.

Testirajte vaše reflekse i veštine rešavanja problema dok upravljate različitim vrstama vozila kroz dinamične saobraćajne situacije. Od brzih sportskih automobila do velikih kamiona, moraćete da odlučno reagujete kako biste izbegli sudare i održali protok saobraćaja.

Pored toga, očekuju vas neočekivane prepreke poput prolaza vozova, nekonvencionalnih pešačkih prelaza, pa čak i lutajućih krava! Budite spremni da brzo reagujete i održavate kontrolu nad situacijom.

"Crazy Traffic Control" je više od obične igre - to je pravi izazov za sve ljubitelje simulacija i strategija. Da li imate šta je potrebno da budete vrhunski kontrolor saobraćaja?

Instrukcije:

Kliknite na krugove da biste kontrolisali saobraćaj. Vaše odluke će imati veliki uticaj na ishod svake situacije, zato budite brzi i precizni!


Kategorija igre:

Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA