Drift Fury

Igrano: 161 puta.

100% (2/2)
Opis igre:


Drift Fury pruža nezaboravno iskustvo adrenalinskog driftovanja u 3D-u, gde se igrači suočavaju sa izazovima i trkama za volanom najprestižnijih sportskih automobila na svetu. Ova igra vodi vas na nezaboravno putovanje kroz svet driftovanja, gde se brzina, preciznost i veština spajaju u jedinstvenom spoju uzbuđenja.

Zaronite duboko u svet trkačkih automobila dok preuzimate kontrolu nad neverovatnim vozilima i osvajate izazove driftovanja na raznolikim stazama. Svaka trka pruža priliku za izazov i savladavanje novih veština, dok se borite da postanete majstor driftovanja.

Uživajte u spektakularnim prirodnim pejzažima dok krstarite kroz slikovite rute, sa borovima i planinskim panoramama koje dodaju dodatnu čaroliju svakoj trci. Osetite snagu i eleganciju vašeg sportskog automobila dok prelazite kroz zavoje i pravite savršene driftove koji ostavljaju zadivljenost u svakom trenutku.

Drift Fury nije samo igra, već pravo iskustvo koje će vas uvući u svet brzine i adrenalina. Sa svakim uspešno savladanim izazovom, osetićete sve veće zadovoljstvo i uzbuđenje koje donosi vožnja najboljih sportskih automobila. Spremite se za nezaboravnu vožnju punu uzbuđenja i akcije u Drift Fury-u!

Instrukcije:


WASD i strelice za upravljanje, razmaknica za ručnu kočnicu, levi Shift za nitro, C za promenu kamere.


Kategorija igre:

Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA