Drift Hunt

Igrano: 174 puta.

50% (1/2)
Opis igre:


Drift Hunters Pro je vrhunsko iskustvo trkanja i driftovanja u 3D-u, koje pruža adrenalinsku akciju i uzbudljive trke za ljubitelje brzine. Sa izvanrednom grafikom i mogućnošću izbora između solo igre ili online takmičenja, ova igra vas uvodi u svet automobilizma pun izazova i uzbuđenja.

Upotrebite WASD ili strelice za upravljanje vozilom, koristite razmaknicu za kočenje i prilagodite ugao kamere pritiskom na C. Resetujte poziciju vozila pritiskom na R i lako prebacujte između brzinskih jedinica koristeći U. Dodatno, pokretanje ili zaustavljanje motora možete obaviti pritiskom na I.

Budite spremni da se suočite sa izazovima na putevima i da pokažete svoje veštine u vožnji i driftovanju. Sa Drift Hunters Pro, svaka trka postaje nezaboravno iskustvo puno akcije i uzbuđenja. Spremite se da pustite adrenalin u ovoj dinamičnoj trkačkoj igri!

Instrukcije:


Krećite se vozilom koristeći WASD ili strelice, kočite pritiskom na razmaknicu, promenite ugao kamere pritiskom na C, resetujte poziciju vozila pritiskom na R, prebacujte između KMH i MPH koristeći U, a motor pokrenite ili zaustavite pritiskom na I. Za ulazak koristite Enter.


Kategorija igre:

Multiplayer Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA