Drift Rider

Igrano: 185 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Drift Rider vam nudi nezaboravno iskustvo uzbudljivog sveta 3D driftinga. U ovoj igri, veština manevrisanja i taktička vožnja nagrađuju vas poenima, omogućavajući otključavanje raznovrsne flote automobila i pristup širokom spektru opcija prilagođavanja. Zaronite duboko u svet driftinga i osetite uzbuđenje dok se provlačite kroz gužvu gradskih ulica ili jurite duž beskonačnih deonica autoputa.

Nije samo o brzini, već i o kontroli. U Drift Rider-u, svaki zavoj, svaka krivina predstavlja priliku za spektakularne driftove. Upravljajte svojim automobilom vešto i precizno, oslobađajući snagu maestralnih driftova dok osvajate poene i unapređujete svoje vozačke veštine.

Osetite adrenalin kako vas obuzima kada preuzimate kontrolu nad vozilom, palite motor i istražujete granice svojih sposobnosti. Svaki put kad krenete na stazu, suočavate se sa izazovom i prilagođavate se situaciji, pritom uživajući u brzini i akciji.

Drift Rider je više od obične vožnje - to je avantura u kojoj testirate svoje granice i stvarate svoj put ka vrhu. Spremite se za uzbuđenje, pripremite se za akciju i pokažite svetu svoje driftersko umeće dok se borite za titulu najboljeg vozača u ovom uzbudljivom svetu driftinga.

Instrukcije:


Koristite WASD ili strelice za vožnju automobila Kočite pritiskom na razmaknicu Resetujte automobil pritiskom na taster R Povećajte ekran pritiskom na taster P Promenite pogled kamere pritiskom na taster C


Kategorija igre:

Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA