Dynamons 5

Igrano: 1122 puta.

100% (1/1)


Opis igre:

Očekuje vas potpuno nova Dinamons avantura: studio koji je kreirao Dynamons 4 i Dynamons World sada vam donosi Dynamons 5!

Igra uključuje četiri sveta i mnoštvo mesta za istraživanje. Otkrijte hram vode, hram vatre, električni hram i opasnu i misterioznu legendarnu pećinu.

Sakupljajte slatke, snažne i mistične dinamone dok prolazite kroz šareni svet fantazije! Počećete sa malim timom, ali tokom igre možete sakupljati nova stvorenja i prilagoditi svoj tim!

Instrukcije:

Vratite se u fantastično carstvo simpatičnih boraca sa Dinamons 5! Ovo novo poglavlje donosi više likova u sagu koja oduzima dah, dajući igračima još više vrsta za upoznavanje i obuku, nova bojna polja za testiranje granica svojih boraca i izazovnije protivnike nego ikada! Pa šta čekate? Hajde da počnemo sa treningom!

Započnite svoje putovanje vodičem da biste shvatili osnove veština i kako ih efikasno koristiti tokom bitaka. Nakon što završite tutorijal sa svojom prvom pobedom, možete nastaviti i izabrati klasu veština. Imate tri opcije elementa sa čudovištima visokog potencijala: zemlju, vatru i vodu. Izaberite svoju stranu i budite nagrađeni od svog učitelja kao pomoć za ovo novo putovanje na koje ćete krenuti. Sada je vreme da pronađete i uhvatite svog prvog divljeg dinamona. Koristite svoj osnovni napad više puta da smanjite neprijateljske zdravstvene poene, a zatim idite do svoje torbe i koristite disk da je uhvatite. Na ovaj način možete povećati svoju malu vojsku dinamona! Iskoristite prednost svojih brojeva za prebacivanje između likova tokom bitaka i savladajte svoje neprijatelje pažljivo planiranim borbenim strategijama različitih elemenata! Srećno!


Kategorija igre:

Avanture Ekskluzivne Strategije

Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA