Fill & Sort Puzzle

Igrano: 147 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"Fill & Sort Puzzle" je prijatna i opuštajuća slagalica koja će vas osvojiti svojim šarmom. U ovoj igri igrači moraju da sortiraju, slažu i uredno rasporede kućne predmete, ali moraju paziti na nestašnu mačku koja voli da pravi nered!

Mnogo sitnih detalja zahteva vašu pažnju tokom nivoa. Na primer, dok organizujete cipelarnik, ne zaboravite da očistite prljave cipele pre nego što ih složite. Ova igra je savršena za sve koji vole izazove slaganja i organizacije, uz dodatnu dozu zabave i šarma.

Ako vam je potrebna pomoć, možete pogledati video sa savetima za rešavanje slagalica. "Fill & Sort Puzzle" je jednostavna za igranje sa klikom miša ili dodirom ekrana, što je čini idealnom za sve uzraste. Pripremite se da uživate u satima opuštajuće zabave dok sredite haos i dovedete svoj dom u red.

Pozivamo vas da testirate svoje veštine organizacije i rešavanja slagalica u ovoj predivnoj igri. Da li možete da prevaziđete sve prepreke i organizujete sve predmete uprkos nestašnoj mački? Pokušajte sada i otkrijte!

Instrukcije:

1. Pokreni igru.
2. Koristi miša ili dodirni ekran za igranje.
3. Sortiraj i slaži kućne predmete na odgovarajuća mesta.
4. Obrati pažnju na sitne detalje, poput čišćenja prljavih cipela pre nego što ih složiš.
5. Pazi na nestašnu mačku koja može napraviti nered.
6. Ako ti je potrebna pomoć, pogledaj video sa savetima.


Kategorija igre:

Slagalice Zabavne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA