Freddys Return Village Escape

Igrano: 154 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Uđite u svet napetosti i misterije uz Freddyjev Povratak: Beg iz Sela. Ova 3D igra pruža vam nezaboravno iskustvo u kojem ćete se suočiti sa zastrašujućim izazovima, ali ne morate strepiti od monstruma Freddya - vaša hrabrost će biti vaša najmoćnija odbrana.

Kroz režim bekstva, upoznaćete se sa tajanstvenim okruženjem zaboravljenog grada na sam doček Nove godine. Sneg koji pokriva ulice otežava vam bekstvo, dok svaki korak kroz zamršene ulice i napuštene zgrade otkriva nove tajne. Vaš cilj je jednostavan - izbegnite opasnosti i preživite što je duže moguće, istražujući svaki kutak mape u potrazi za izlazom.

U drugom režimu igre, suočićete se sa Freddijem i njegovim vojnicima snjegovićima. Ova borba za opstanak donosi novi nivo uzbuđenja, dok se borite protiv nemilosrdnih napada protivnika. Srećom, imate opciju da se naoružate i odbranite, koristeći sve što vam je dostupno kako biste uništili neprijatelje i preživeli noć.

Pronađite hrabrost u sebi i zakoračite u avanturu koja će vas držati na ivici sedišta dok pokušavate da pobegnete iz Freddyjevog zlog sela. Sa svakim korakom, otkrijte nove tajne i izazove koji vas čekaju, dok se borite za svoj opstanak i pokušavate da otkrijete istinu o ovom misterioznom mestu. Spremite se za nezaboravno iskustvo puno uzbuđenja, akcije i neprestane napetosti!

Instrukcije:

Miš za pogled, W A S D za hodanje, Levi Shift za trčanje, C za čučanj, Razmaknica za skok, F za interakciju, T za sakrivanje, G za bacanje predmeta.


Kategorija igre:

Avanture Akcione

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA