Garden Tales 4

Igrano: 11905 puta.

100% (3/3)
Opis igre:

Garden Tales 4 je najnovija avanturistička slagalica koja vas vodi u šareni svet vrtova i bašti. U ovoj igri, vaš cilj je da spojite tri ili više istih plodova kako biste ih uklonili sa table i zaradili bodove. Igra nudi raznovrsne nivoe sa jedinstvenim izazovima, specijalne bonuse i moćne pojačivače koji će vas držati angažovanim satima.

Garden Tales 4 nudi širok spektar nivoa, svaki sa sopstvenim ciljevima i preprekama koje treba savladati. Na nekim nivoima, moraćete da sakupite određeni broj specifičnih plodova, dok će vas drugi izazvati da očistite prepreke ili postignete određeni broj bodova u ograničenom broju poteza. Raznolikost nivoa osigurava da igra uvek bude sveža i uzbudljiva.

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Garden Tales 4 su specijalni bonusi i moćni pojačivači koje možete otključati. Spojite četiri ili više ploda da stvorite specijalne plodove koji mogu očistiti cele redove ili kolone, eksplodirati u obliku zvezde ili ukloniti sve plodove iste vrste sa table. Ovi efekti ne samo da vam pomažu da lakše ispunite ciljeve nivoa, već dodaju i dodatni sloj strategije igri.

Uz živopisnu grafiku, Garden Tales 4 pruža vizuelni užitak sa veselim i šarenim plodovima i cvetovima koji su pažljivo dizajnirani da budu privlačni za oko. Zarazna muzika i zvučni efekti dodatno pojačavaju doživljaj igre, stvarajući atmosferu koja vas uvlači i zadržava u magičnom svetu bašti.

Garden Tales 4 je igra prilagođena za sve uzraste, što je čini idealnom za celu porodicu. Bilo da ste iskusni igrač koji traži novi izazov ili početnik koji traži zabavnu i opuštajuću igru, Garden Tales 4 će vas očarati i pružiti sate neprekidne zabave.

Pomerajte plodove, kreirajte specijalne kombinacije i ispunite ciljeve nivoa da biste napredovali kroz igru i otkrili nove, uzbudljive svetove bašti. Pridružite se sada i uživajte u neprekidnoj avanturi!

Instrukcije:

- Kliknite na plod i povucite ga da biste ga zamenili sa susednim plodom.
- Spojite tri ili više istih plodova da ih uklonite sa table i zaradite bodove.
- Kreirajte kombinacije od četiri ili više plodova da dobijete specijalne bonuse.
- Ispunite ciljeve nivoa, kao što su skupljanje određenog broja plodova ili postizanje određenog broja bodova.
- Koristite pojačivače da lakše prevaziđete teške nivoe.
- Savladajte izazove i otključavajte nove nivoe sa jedinstvenim preprekama i zadacima.


Kategorija igre:

Slagalice Ekskluzivne Meč 3

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA