Granny Pills - Defend Cactuses

Igrano: 174 puta.

100% (2/2)
Opis igre:

Igrica "Granny Pills - Defend Cactuses" vodi nas u 2075. godinu, nakon stravične invazije vanzemaljaca, Zemlja je postala opustošena pustinja, gotovo bez života i atmosfere. Jedino što je preživelo su tvrdoglavi kaktusi, očajnički pokušavajući da izdrže surovi novi svet.

U središtu te pustinje, nalazi se hrabra Baka Pile, čuvar poslednjih preživelih kaktusa. Njena mala oaza života je jedino što stoji između vanzemaljskih hordi i potpunog uništenja. Ona je otkrila tajnu da vanzemaljci strepe od ljudskih pilula, i sada, uz svoj arsenal pilula i pumparicu, baka je spremna da se bori do kraja.

Na tvojoj kontrolnoj tabli, klikom i držanjem, nišaniš svoje neprijatelje. Otpusti da baciš pilulu i sruši vanzemaljske hordi. Ali pazi, moraš da uskladiš boje pilula sa bojama čudovišta da bi ih uništio.

Zapamti, tvoji kaktusi su tvoja jedina nada. Sačuvaj ih i preživi što duže možeš u ovom uzbudljivom okršaju sa vanzemaljskim silama! Priključi se Baki Pile i postani heroj u ovoj borbi za opstanak na Zemlji!

Instrukcije:Kategorija igre:

Pucačke

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA