Helicopter Rescue

Igrano: 1423 puta.

100% (1/1)


Opis igre:


Helicopter Rescue je neverovatna i uzbudljiva pucačina iz trećeg lica, u kojoj ćeš morati da pokažeš svoje veštine kao snajperista uništavajući bez milosti mnoge neprijatelje. Da li si spreman da pokažeš šta sve možeš sa puškom u ruci?

Tvoja misija je jednostavna, uspešno izbavi taoce iz šaka neprijatelja pomažući im da pobegnu dok ti, iz vazduha, činiš sve što možeš da ubiješ jednog po jednog neprijatelja koji pokušavaju da spreče njihov beg. Pridruži se ovoj neverovatnoj avanturi i pripremi se za najneverovatnije spasavanje koje si ikada doživeo.

U ovoj neustrašivoj igri, dobićeš priliku da se boriš protiv okrutnih neprijatelja dok se hrabro suočavaš sa izazovima iz vazduha. Tvoje veštine snajperiste će biti od suštinskog značaja dok prelaziš kroz razne nivoe, svaki sa svojim jedinstvenim izazovima i neprijateljima.

Spremi se da zaroniš u akciju i doživiš uzbuđenje borbe za spasavanje života dok pomažeš taocima da se oslobode iz kandži opasnosti. Očekuje te uzbudljiva vožnja puna adrenalina i nezaboravnih trenutaka. Zato zategni sigurnosni pojas, zauzmi svoj položaj i pripremi se da pokažeš svoju hrabrost i veštine u ovoj nezaboravnoj misiji spasavanja!

Instrukcije:


Kliknite ili dodirnite


Kategorija igre:

Pucačke Zabavne Ekskluzivne

Oznake:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA