Hidden Object Rooms Exploration

Igrano: 161 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Zaplovite u avanturu istraživanja različitih prostorija u igri "Hidden Object Rooms Exploration"! Sa 18 uzbudljivih nivoa, očekuje vas nezaboravno putovanje kroz širok spektar prostorija, od udobnih dnevnih soba do tajanstvenih podruma i egzotičnih biblioteka.

Svaka prostorija krije tajne i skrivene predmete koje treba pronaći. Sa šest različitih predmeta za otkrivanje u svakoj prostoriji, imaćete priliku da otkrijete nešto novo i uzbudljivo. Od dragocenih artefakata do skrivenih poruka, svaki predmet otkriva delić priče koja vas vodi dublje u svet igre.

Povucite ekran kako biste istražili svaki kutak prostorije i otkrili skrivene predmete. Budite pažljivi i oštri, jer vreme je ograničeno, a svaki otkriveni predmet približava vas rešavanju tajni svake prostorije.

Spremite se za uzbudljivo putovanje kroz različite svetove i budite spremni da otkrijete sve što skrivene prostorije imaju da ponude. Da li ste spremni da se upustite u potragu za skrivenim predmetima i otkrijete tajne koje čekaju da budu otkrivene?

Instrukcije:

Koristite miša ili touchpad za igranje ove igre.


Kategorija igre:

Slagalice

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA