Home car builder

Igrano: 168 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Home Car Builder vas poziva na uzbudljivo putovanje kroz svet automobilske kreacije. U ovoj zaraznoj simulacionoj igri, igrači imaju priliku da stvore svoje sanjarske automobile od samog početka. Sloboda izbora je ključna, jer možete da birate različite delove, motore i dodatke kako biste kreirali vozilo po vašoj meri.

Zaronite dublje u proces izrade automobila dok istražujete širok spektar mogućnosti za prilagođavanje. Odabrani delovi ne samo da oblikuju izgled vašeg vozila, već i utiču na njegove performanse na putu. Osećajte uzbuđenje dok savršavate svaki detalj, trudeći se da postignete automobil koji odražava vašu estetiku i funkcionalnost.

Osim kreiranja, Home Car Builder nudi i mogućnost testiranja vaših kreacija na putevima. Osetite snagu i performanse vašeg vozila dok krstarite kroz različite terene i izazove. Svaki put je prilika da ocenite svoj rad i vidite kako se vaša vozila ponašaju u različitim uslovima vožnje.

Zaronite u svet kreativnosti i tehničke veštine dok gradite, prilagođavate i vozite svoje sopstvene automobile do savršenstva. Sa svakim novim modelom koji stvorite, osećaćete se sve više kao pravi majstor automobilske industrije. Spremite se za nezaboravno iskustvo u Home Car Builder-u, gde vaša mašta postaje stvarnost na točkovima!

Instrukcije:


Kliknite mišem ili dodirom na ekran za igranje.


Kategorija igre:

Arkadne Slagalice Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA