Horde Hunters

Igrano: 156 puta.

- % (0/0)
Opis igre:


U svetu preplavljenom zombijima, igra Horde Hunters predstavlja vašu ultimativnu šansu za preživljavanje i bogaćenje. Ovo nije samo još jedna igra - ovo je borba za opstanak, borba za prosperitet. Sistem idle i kliktanja omogućava vam da zarađujete novac eliminacijom zombija, ali to je samo početak.

Nadogradite svoju strategiju sa svakim novim nivoom. Spajajte vojnike kako biste stvorili moćne timove, ubrzavajte svoje pucnjeve i osigurajte da vaša zarada raste eksponencijalno. Svaki korak unapred u igri je korak bliže preživljavanju i uspehu.

Slika je epska - stojite na vrhu pokretnog vozila, oružje u ruci, dok horde zombija nadiru sa svih strana. Vaša veština i brzina odlučuju o vašoj sudbini i vašem bogatstvu. Pucanje na horde zombija postaje vaša rutina, ali i vaš put do bogatstva.

U Horde Hunters-u, nije samo pitanje preživljavanja - to je pitanje dominacije. Povećajte svoju moć, prilagodite se nepredvidljivim situacijama i osigurajte da vaša imovina raste paralelno sa vašim uspesima u borbi. Zombiji su samo prepreka na vašem putu do slavnog prosperiteta. Spremni ste? Ako jeste, dobrodošli u Horde Hunters svet, gde vaša hrabrost znači sve.
Instrukcije:


Koristite miša za igranje.


Kategorija igre:

Zabavne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA