Hungry Corgi - Cute Music Game

Igrano: 153 puta.

- % (0/0)
Opis igre:


"Hungry Corgi" je muzička igra u kojoj hranite psa muzikom i pokušavate uhvatiti ritam najslađih pesama koje su kreirane posebno za ovu igru. Savršen način da se opustite i zabavite igrajući najslađu, ali i izazovnu igru ritma. Pridružite se avanturi s Korgijem kako biste upoznali nove prijatelje otvaranjem likova, slušali zabavne pesme i otključali neverovatne teme koje menjaju sve!

U "Hungry Corgi", vaša misija je da pratite ritam pesama i hranite Korgija u skladu sa muzikom. U ovoj jedinstvenoj igri, savršen spoj slatkog i ritmičkog, istražićete svet muzike dok otključavate nove likove, pesme i teme. Svaka pesma je posebno dizajnirana da vas opusti i izazove vaše ritmičke veštine, pružajući vam nezaboravno iskustvo svaki put kada zaronite u ovu muzičku avanturu.

Osim što se zabavljate uz preslatke pesme i ritmove, "Hungry Corgi" nudi i mogućnost da otključate nove karaktere i teme, proširujući vaše iskustvo i čineći igru još raznolikijom. Sa svakim napretkom, otkrijte šta novo donosi ova čarobna muzička igra i uživajte u svakom koraku vaše avanture s Korgijem.

Jeste li spremni da se pridružite Korgiju na ovoj muzičkoj avanturi? Pripremite se da se prepustite ritmu, uživate u slatkim melodijama i osvojite srca uzbudljivim izazovima Gladnog Korgija!

Instrukcije:


Držite i povucite bilo gde na ekranu da kontrolišete psa i stavite komadiće hrane direktno u usta korgija.


Kategorija igre:

Zabavne Dečije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA