Jamb - Multiplayer

100% (1/1)
Opis igre:
Royaldice: Baci pet kockica i kreiraj kombinacije sa visokim rezultatom. Vaš cilj je da obeležite svoje bacanje kockica i da budete igrač sa najvećom kombinacijom poena nakon 13 rundi. Cilj igre: U
Royaldice-u, imate ukupno pet kockica koje možete baciti svaki krug kako biste popunili bodovnu karticu. Vaš cilj je da označite svoje bacanje kockica na svoju karticu sa najvećim brojem poena. Igrač sa najvećim rezultatom nakon trinaest rundi je pobednik. U trostrukom režimu, pobednik se odlučuje nakon 39 rundi, gde vaša kartica sa rezultatima ima tri kolone umesto jedne!

✯ SVAKODNEVNI ruleti i pokloni ✯ Pronađite svog srećnog favorita! ✯ UŽIVAJTE u događajima kao što su SuperBingo Jackpots, Bingo Millionaire, Golden Ball! ✯ Ćaskajte uživo sa prijateljima i igračima dok igrate Bingo ✯ PRIDRUŽITE SE KLUBOVIMA da biste igrali zajedno i pobedili zajedno!

Instrukcije:
Bacite 5 kockica do tri puta u svakom krugu da biste postigli kombinacije sa visokim rezultatom. Vaš cilj je da dobijete najveći mogući rezultat za svaku od kombinacija navedenih na listi sa rezultatima. Igrač sa najvećim rezultatom odlučuje se posle trinaest rundi.

Kategorija igre:

Društvene Kazino Multiplayer

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI

×

Report Game