Jet Fighter Pacific War

Igrano: 180 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Jet Fighter Pacific War je vrhunski letački simulator koji vas uvodi u žestoke vazdušne borbe Drugog svetskog rata iznad beskonačnih prostranstava Pacifičkog okeana. Ova igra pruža nezaboravno iskustvo u kojem se suočavate sa neprijateljskim avionima u žestokim vazdušnim borbenim okršajima, ali i izvodite precizne napade na kopnene ciljeve.

Svaki let je izazov za vašu veštinu i strategiju, dok se borite za vazdušnu superiornost i pokušavate nadmašiti neprijateljske snage. Navigirajte kroz neprijateljsku vatru, pazeći na protivavionske instalacije i neprijateljske brodove, dok se suočavate sa svakim izazovom koji vam se nađe na putu.

Sa svakim uspešno izvedenim zadatkom, osećajte uzbuđenje i zadovoljstvo postignutim rezultatom. Svaka misija nosi sa sobom novu dozu adrenalina i izazova, dok se borite za pobedu i slavu u nezaboravnom vazdušnom ratovanju.

Jet Fighter Pacific War nudi impresivne vizuelne i dinamično igranje koje će vas držati prikovane za ekran i osigurati nezaboravno iskustvo vazdušnih borbi. Spremite se da se vinete u nebo i postanete heroj nebeskih visina!

Instrukcije:


Klik miša ili dodirnite za početak igre.


Kategorija igre:

Pucačke Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA