Jungle Match

Igrano: 1129 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Jungle Match je uzbudljiva slagalica koja vas vodi u tropsku džunglu prepunu egzotičnih životinja i bujne vegetacije. Vaš zadatak je da spajate šarene cvetove i listove kako biste napravili savršene kombinacije i osvojili bodove.

Igrajte Jungle Match i otkrijte fascinantan svet tropske prirode koji će vas zabavljati satima. Igra nudi različite nivoe težine, a svaki novi nivo postaje sve izazovniji.

Pokažite svoje veštine i sakupite što više bodova da biste napredovali i otkrili sve tajne džungle. Igra zahteva brzo i logičko razmišljanje, što je čini idealnom za sve koji traže izazove.

Jungle Match je takođe odličan način da se opustite nakon dugog dana i uživate u prelepim pejzažima tropske džungle. Igra donosi divnu grafiku i prijatnu muziku koja će vas odvesti u egzotične predele.

Počnite igrati Jungle Match odmah i uverite se koliko zabavna može biti slagalica koja će vam pomoći da na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i uživate u avanturi među tropskim lepotama.

Instrukcije:


Koristite miša za upravljanje: Kliknite i držite levi taster da biste prevukli elemente na tabli. Povežite tri ista elementa u nizu kako biste ih uklonili.


Kategorija igre:

Slagalice Ekskluzivne Meč 3

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA