Merge Sesame

Igrano: 135 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Merge Sesame je zabavna arkadna igra u kojoj trebate spajati iste plodove kako biste stvorili nove. Ova beskonačna arkadna igra pruža vam priliku da testirate svoje veštine u kreiranju sjajnih plodova. Samo ispustite i spojite iste plodove, a svaki novi spoj donosi još veće i lepše plodove. Sa jednostavnim pravilima i zaraznom mehanikom, Merge Sesame je savršena igra za sve uzraste.

Ova igra je idealna za opuštanje i uživanje sa celom porodicom. Sa zaraznim zvučnim efektima i povratnim informacijama, kompletirajte uzastopne komboe za oslobađanje od stresa. Ako postignete visok kombo sa objektom, vaš rezultat će naglo porasti! Nema kazni ili vremenskih ograničenja, što znači da možete igrati svojim tempom i uživati u svakom trenutku igre. Ova mehanika čini Merge Sesame savršenim za kratke pauze ili duge sesije igranja.

Ako tražite divne kombinacione efekte koji su ugodni oku, Merge Sesame je pravi izbor za vas. Uživajte u prelepim grafičkim efektima dok spajate plodove i izazovite sebe za najbolji rezultat. Pridružite se ovoj igri i otkrijte koliko zabavna može biti igra spajanja plodova!

Instrukcije:

1. Ispustite iste plodove da biste ih spojili i stvorili nove.
2. Ciljajte na uzastopne komboe da biste povećali svoj rezultat.
3. Uživate u igri bez kazni ili vremenskih ograničenja.


Kategorija igre:

Slagalice

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA