Monster Truck Stunts Pro

Igrano: 152 puta.

50% (1/2)
Opis igre:


Monster Truck Stunts Pro pruža uzbudljivu vožnju u kojoj preuzimate kontrolu nad neverovatnim kamionima i izvodite spektakularne trikove. Ova igra vas vodi kroz raznolike i izazovne platforme gde morate ovladati veštinom driftovanja, preciznom vožnjom i spektakularnim skokovima. Svaki detalj staze pažljivo je dizajniran kako bi testirao vaše vozačke sposobnosti i reflekse.

Sa sedam jedinstvenih vozila na raspolaganju, imate priliku izabrati kamion koji odgovara vašem stilu vožnje. Od ogromnih kamiona do brzih trkaćih vozila, svako vozilo donosi svoje karakteristike i izazove. Spremite se za intenzivne trke punjene adrenalinskim skokovima, akrobacijama i izazovnim preprekama.

Kroz igru, morate koristiti svoje vozačko umeće i taktičke sposobnosti kako biste savladali svaku stazu. Pritiskom na različite tastere, poput WASD ili strelica za vožnju, te Space za klizanje i Z za izvođenje okreta u vazduhu, morate prilagoditi svoje poteze kako biste postigli maksimalni učinak i poene.

Monster Truck Stunts Pro nije samo igra za ljubitelje brzine, već i za one koji uživaju u izazovima i visokim okretima. Trke su dinamične i uzbudljive, pružajući vam beskrajne mogućnosti za zabavu i uzbuđenje. Spremite se za nezaboravne akcije u ovom adrenalinskom svetu kamiona!

Instrukcije:


Koristite WASD ili strelice za vožnju i održavanje ravnoteže. Pritisnite levi Shift tipku za aktiviranje nitra. Pritisnite razmaknicu za klizanje automobila i postizanje najimpresivnijih driftova. Povećajte brzinu na rampama za skakanje i izvedite najupečatljivije okrete sa Z tipkom.


Kategorija igre:

Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA