My Mini Car Service

Igrano: 161 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


My Mini Car Service igrica donosi vam priliku da se osetite kao pravi majstor u svetu automobila. Uz ovu igru, upravljate sopstvenim garažnim prostorom, gde ćete se suočiti sa raznovrsnim izazovima popravki i prilagođavanja vozila. Od popravke motora do farbanja karoserije, imaćete širok spektar mogućnosti da svako vozilo učinite jedinstvenim i savršenim po vašem ukusu.

Počinjete kao pripravnik, ali uz trud, veštine i upornost, postaćete pravi majstor automobilskog sveta. Sakupljajte novčiće kako biste otključali nove nivoe i izazove koji će testirati vaše veštine i kreativnost. Kako napredujete, postavićete kutije sa alatima i materijalima na odgovarajuća mesta, usmeravajući ih ka vozilima koja čekaju vašu intervenciju.

Svako vozilo će zahtevati različite materijale i popravke, pa je vaša uloga da ih snabdete pravilno i efikasno. U ovoj avanturi, svaki detalj je važan - od najmanjeg vijka do kompleksnih komponenti motora. Vaša veština organizacije i brzine će biti ključni faktori za uspeh u ovoj izazovnoj igri.

Kroz My Mini Car Service, otkrijte zadovoljstvo u stvaranju i popravci automobila, dok gradite svoj put od početnika do eksperta. Spremite se da budete deo uzbudljivog sveta automobilizma i pokažite svoje umeće u ovoj zaraznoj igri koja pruža beskrajne mogućnosti za zabavu i kreativnost!

Instrukcije:


Počnite kao pripravnik i napredujte do majstora. Skupljajte novčiće i otključavajte nivoe. Kako ih otključavate, postavljajte kutije na njihova mesta i usmeravajte materijale ka vozilima. Vozila treba snabdevati različitim materijalima. Osigurajte da svaki deo bude na svom mestu kako biste stvorili savršeno vozilo!


Kategorija igre:

3D Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA