Number Match

100% (1/1)
Opis igre:
Number Match je klasična logička slagalica sa brojevima koju vole da igraju deca, tinejdžeri i odrasli širom sveta. Pravila su jednostavna i zabavna: obrišite sve parove na tabli da biste pobedili u igri. Veoma je jednostavno, ali nije tako lako igrati. Potrebno je da probudite logičko razmišljanje vašeg mozga i istovremeno testirate vašu sposobnost koncentracije.

Number Match je klasična igra koju su igrali mnogi ljubitelji slagalice. Igra se zove Napravite deset, Uzmi deset, Cifre, Brojevi, Seme suncokreta, Seme ili kolona. Mnogi ljudi su igrali Number Match od detinjstva sa olovkama i papirom! U 21. veku, potrebno je samo da podignete svoj mobilni uređaj i iskusite ovu slagalicu koja se podudara sa brojevima bilo kada i bilo gde.

Instrukcije:
* Pronađite i dodirnite identične parove na mreži brojeva (1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5, 6-6, 7-7, 8-8, 9-9) ili dva broja koji se zbrajaju do 10 (1-9, 2-8, 3-7, 4-6, 5-5).
* Možete da kliknete da biste uparili parove brojeva u horizontalnom, vertikalnom i dijagonalnom pravcu ili možete da kliknete da biste uparili parove brojeva na kraju desnog kraja jednog reda i početku levog kraja sledećeg reda.
*Više brojeva se može dodati na dnu ako nema dodatnih radnji.

Kategorija igre:

Slagalice

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI

×

Report Game