Pet Salon 2

Igrano: 1201 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Pet Salon 2: Brinite se o najslađem štencu i mački koje možete okupati, pomoći im kad su bolesni i izabrati odeću da ih obučete! Pet Salon 2 je veoma koristan za čuvanje vašeg ljubimca i pruža neizmerno zabavu. Prepustite se očaravajućem iskustvu brige o vašim malim ljubimcima.

U maštovitom svetu Pet Salona 2, svaki ljubimac ima svoju jedinstvenu ličnost. Okupajte ih u čarobnom ambijentu, koristeći posebne šampone i dodatke kako biste im pružili luksuzno iskustvo kupanja. Kada su bolesni, budite brižni veterinar i lečite ih uz pomoć raznih medicinskih alatki.

No, to nije sve! Otvorite ormar pun šarenih kostima, elegantnih haljina i smešnih dodataka kako biste stvorili savršen izgled za svoje ljubimce. Pustite svoju maštu na volju dok birate kombinacije koje će ih učiniti zvezdama među ljubimcima.

Pet Salon 2 nije samo igra, već avantura prepuna ljubavi, smeha i nezaboravnih trenutaka sa vašim malim prijateljima. Zaronite duboko u svet brige i zabave, gde je svaki trenutak sa štencima i mačkama čaroban doživljaj.

Instrukcije:Kategorija igre:

Dečije Ekskluzivne Oblačenje Doktor

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA