Pin Board Puzzle

Igrano: 143 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Dobrodošli u "Pin Board Puzzle", gde vas čekaju zaista teški izazovi! Uronite u lavirint iskrivljenih metalnih ploča, šrafova i matica, ploča pričvršćenih odbačenim komadima šrafova i prstenovima, stvarajući epsku i složenu slagalicu. Osetite uzbuđenje u novoj igri odšrafljivanja i šrafljenja i postanite majstor za šrafove.

Kao iskusni tehničar, vešto otključavajte šrafove i odmotavajte svaki iskrivljeni metalni komad iz lavirinta prepreka. Odmotajte konopce i oslobodite metalne delove kako biste iskusili složen, ali nagrađujući svet igre "Nuts & Bolts".

Svaki nivo donosi nove izazove i zahteva od vas da koristite svoje logičke veštine i tehničko znanje kako biste rešili zagonetke. Dok napredujete kroz igru, prepreke postaju sve kompleksnije, a vi ćete biti sve bliži tituli majstora za šrafove.

Pozivamo vas da se pridružite ovom izazovu i testirate svoje veštine u rešavanju tehničkih zagonetki. Da li imate ono što je potrebno da postanete pravi majstor? Kliknite ili tapnite sada da započnete svoju avanturu u "Pin Board Puzzle"!

Instrukcije:

- PC: Koristite miš za odšrafljivanje i šrafljenje šrafova
- Mobilni uređaji: Dodirnite i prevucite prstom za odšrafljivanje i šrafljenje šrafova


Kategorija igre:

Slagalice

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA