Police Car Line Driving

Igrano: 147 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"Police Car Line Driving" je cool i zarazna 3D igra u kojoj izbegavate sudare i jurite za neovlašćenim vozilima. Vaš zadatak je da vozite što dalje kako biste postigli što veći rezultat.

Svako uhvaćeno vozilo donosi vam dodatnih 100 poena odmah. Morate izbegavati bombe, a druga vozila će činiti isto. Ako udarite u bilo koje vozilo ili bombu, igra se završava odmah. Vaš trenutni rezultat i najbolji rezultat će biti prikazani na završnoj stranici. Ako želite da poboljšate svoj trenutni rezultat, možete početi iznova i pokušati ponovo.

Igra je jednostavna za igranje, ali zahteva brze reflekse i strateško razmišljanje. Dok vozite policijski automobil, tapnite i prevucite kako biste ga pomerali i izbegavali prepreke. Svaki nivo donosi nove izazove i mogućnosti za postizanje viših rezultata.

Pozivamo vas da se pridružite ovoj adrenalinskoj vožnji i pokažete svoje veštine u vođenju policijskog automobila. Da li imate ono što je potrebno da postignete najbolji rezultat? Kliknite ili tapnite sada da započnete svoju avanturu u "Police Car Line Driving"!

Instrukcije:

Tapnite i prevucite za pomeranje policijskog automobila.


Kategorija igre:

Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA