Poptropica

Igrano: 1105 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Zaronite duboko u PopTropicu, virtuelni svet prepun avantura, misterija i društvenih interakcija! Kreirajte svoj jedinstveni lik i krenite u uzbudljive potrage, rešavajte tajne i povežite se sa milionima igrača iz celog sveta u ovom zabavnom i bezbednom okruženju.

Otkrijte raznolika jedinstvena ostrva, svako sa svojom jedinstvenom temom, igrom i pričom! Posetite istorijske lokacije poput Divljeg Zapada i Drevne Grčke ili se upustite u fantastična carstva poput ukletog ostrva i futurističkog grada. Očekuju vas različiti izazovi, zagonetke i neprijatelji na svakom ostrvu koje istražujete.

U virtuelnom svetu PopTropice, igrači mogu da se druže, formiraju zajednice, posećuju ostrva jedni drugima, trguju predmetima i čak zajedno igraju mini-igre. Ova višeigrčka online RPG igra podstiče sklapanje novih prijateljstava i unapređuje celokupno iskustvo.

PopTropica je prilagođena svim uzrastima, pružajući sigurno i umjereno okruženje za uživanje. Aplikacija takođe sadrži opciju roditeljskog naloga, omogućavajući roditeljima praćenje vremena provedenog u igri.

Doživite jedinstvenu kombinaciju avanture, istraživanja i društvenih interakcija koje PopTropica pruža. To je izuzetan izbor za sve koji traže zabavno i impresivno iskustvo igranja u virtuelnom svetu.

Instrukcije:

✔ Kreirajte svoj jedinstveni lik.
✔ Istražite različita ostrva i rešavajte izazove.
✔ Družite se sa drugim igračima i formirajte zajednice.
✔ Trgujte artiklima i igrajte mini-igre sa prijateljima.
✔ Poboljšajte svoje veštine i postanite najbolji u PopTropici!


Kategorija igre:

Multiplayer Avanture

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA