Red and Blue Ball Cupid love

100% (1/1)
Opis igre:
Red and Blue Ball Cupid love je zarazna slagalica u kojoj morate istovremeno da kontrolišete i crvene i plave lopte tako što ćete kliknuti na dugme za pomeranje da biste završili misiju. Crvena i plava lopta: Amorova priča je jedna od najzabavnijih igara sa loptom. Sa jednostavnim kontrolama i izazovnim avanturama, crvena odbijajuća lopta je prelepo dizajnirana za igrače svih uzrasta. ?Ovo je zabavna timska igra, tako da ćete se više zabaviti igrajući je sa porodicom i prijateljima. ? Ko je imao snage da spase svet? Oh, tako je! Crvena i Plava lopta spasile su svet! ??

ODLIKE - Glatke kontrole: lako je spojiti crvenu i plavu loptu do cilja. - Nova grafika, efekti i zvuci: ako ste ljubitelj crvenih i plavih stickman slika, volećete da igrate i ovu igru - Lep i prijateljski interfejs: dobro dizajniran crvenoplavi i kolorbol - Uzbudljivi nivoi koji se ažuriraju svakodnevno: avantura sa loptom uvek vas čeka - Lako se igra sa prijateljima - Preko 100 nivoa za kotrljanje lopte - Razna zla čudovišta za borbu - Jednostavan za jednog igrača, ali izaziva zavisnost - Pratite nas za još jedinstvenih nivoa, borbe sa šefovima, izazova i zabave!

Instrukcije:
Koristite desno i levo dugme da kotrljate svoje lopte u njihovoj avanturi - Koristite dugme za gore da skočite: učinite da lopta odskoči - Sakupite što više novčića da biste otključali nove heroje iz senke - Sakupite nedostajuće polovine srca: plava lopta će sakupljati samo plava srca, shodno tome, crvena lopta će sakupljati samo crvena srca.

Kategorija igre:

Avanture Ekskluzivne Platformske Slagalice

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI

×

Report Game