Save The Piggies

Igrano: 143 puta.

- % (0/0)
Opis igre:

"Save The Piggies" je igra u kojoj pomeraš životinje umesto automobila. Od nekoliko prasića do velike grupe, klikni na prasiće da napreduju dok svi ne stignu. Prasići moraju biti uspešno uklonjeni da bi se prešao nivo. Uživaj u igri i spasavanju prasića kroz različite izazove!

U ovoj šarmantnoj avanturi, tvoj zadatak je da sačuvaš simpatične prasiće, vodeći ih kroz niz zanimljivih nivoa. Kroz jednostavno kliktanje, pomeraj prasiće i vodi ih do cilja, izbegavajući prepreke i rešavajući različite mozgalice. Svaki nivo donosi nove izazove, od nekoliko prasića do velikih grupa koje moraš uspešno navigirati da bi prešao nivo.

Ova simpatična igra nudi savršen spoj zabave i izazova. Budi pažljiv i brzoplet, jer samo uspešnim pomeranjem prasića možeš proći kroz sve nivoe. Spasi sve prasiće i postani heroj ove šarmantne avanture!

Uživaj u jedinstvenom iskustvu igre "Save The Piggies" i pokaži svoje veštine u spašavanju ovih preslatkih stvorenja. Ne zaboravi se zabaviti dok uspešno vodiš prasiće kroz ovu simpatičnu i zaraznu igru!

Instrukcije:Kategorija igre:

Slagalice

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA