Sea Match

Igrano: 134 puta.

- % (0/0)
Opis igre:

"Sea Match" je izazovna igra slagalice tipa match-3. Spojite 3 ili više istih riba horizontalno ili dijagonalno. Što više riba spojite, to je vaš rezultat viši! Obratite pažnju na vreme. Ako ne sakupite dovoljno rešetki na vreme, nećete uspeti da pređete nivo. Što brže završite zadatak, više zvezdica osvajate! Ako se nađete u situaciji da ste zaglavljeni, uvek možete koristiti specijalne bonuse da vam pomognu. Kliknite da zamenite pločice i spojite tri u nizu!

Igra nudi uzbudljive izazove koji testiraju vaše veštine strategije i brzine. Svaki nivo donosi nove prepreke i ciljeve koje morate postići u ograničenom vremenskom roku. Kako napredujete, nivoi postaju složeniji i zahtevniji, pružajući beskrajnu zabavu za sve ljubitelje match-3 igara.

Vizuelno, "See Match" je živopisna i atraktivna igra sa prelepim podvodnim temama i animacijama. Detalji i boje riba i okruženja su pažljivo odabrani kako bi stvorili prijatno iskustvo za igrače svih uzrasta. Zvučni efekti i muzika dodatno pojačavaju atmosferu, čineći igru još privlačnijom.

Spremni za podvodnu avanturu? Igrajte "Sea Match" sada i dokažite svoje veštine spajanja! Kliknite da započnete zabavu!

Instrukcije:

- Kliknite da zamenite pločice i spojite tri iste ribe u nizu.
- Spojite 3 ili više riba horizontalno ili dijagonalno.
- Koristite specijalne bonuse kada se nađete zaglavljeni.
- Pazite na vreme i završite zadatak što brže možete da biste zaradili više zvezdica.


Kategorija igre:

Slagalice Dečije Meč 3

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA