Stair Race 3D

Igrano: 136 puta.

- % (0/0)
Opis igre:
Morate se takmičiti u velikoj areni ko je najbolji u izgradnji stepenica protiv raznih teških neprijatelja. Da biste pobedili, morate da pokupite daske stepenica i da ih upotrebite da biste napravili stepenice i stigli do sledeće platforme.

Ali pazi! Neprijatelji koji imaju više sakupljenih dasaka od vas mogu lako da vas obore kada naiđete na njih, što će rezultirati gubitkom svih prikupljenih dasaka. Ali, naravno, funkcioniše i obrnuto, pa pokušajte da sakupite što više dasaka i srušite svoje neprijatelje da biste stekli veliku prednost.

Pobeda u rundama ne samo da će vam pružiti zadovoljstvo da budete najbolji igrač na svetu, već će i otključati nove super skinove za vaš lik i daske.

Instrukcije:
Krećite se prevlačenjem ili korišćenjem tastera sa strelicama. Sakupite daske tako što ćete preći preko dasaka koje su obojene u vašu boju i izgradite svoje stepenice tako što ćete se udaljiti u prazne stepenice. Takođe možete da odbacite neprijatelje tako što ćete se useliti u njih dok imate više dasaka od njih, zbog čega oni padaju i izgube sve svoje daske, koje onda možete da sakupite.


Kategorija igre:

Akcione 3D

Tagovi:
Komentari:

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI

×

Report Game