Stickman Brawler

Igrano: 1124 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Započnite epsku avanturu u igri Stickman Brawler, gde se upuštate u osvajanje sveta stickmana na nemilosrdnom bojnom polju.

Suočeni sa hordama neprijateljskih stickmana, morate iskoristiti svoje borilačke veštine birajući do tri moćne sposobnosti. Od razornih šutirajućih udaraca do pozivanja golema i kolosalnih transformacija, imate raznolike alate na raspolaganju.

Pored borbe, otključavajte dostignuća i prikupljajte resurse iz grada kako biste stekli moćne nadogradnje od bosova. Takođe, sakupljajte karte za uzbudljive nove skinove koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo. Vaš cilj je postati ultimativni stickman borac i trijumfovati nad svim protivnicima.

Sa dinamičnom akcijom, raznovrsnim veštinama i mogućnošću personalizacije lika, Stickman Brawler pruža nezaboravno iskustvo borbe i avanture.

Pripremite se da uđete u svet pun izazova i postanete legenda među stickmanima!

Instrukcije:

Preuzmite kontrolu nad stickman ratnikom, koristite tastere WASD ili miša za kretanje, dok sa tasterima Z i X kontrolište svoje veštine. izvodite razorne šutirajuće udarce, pozivajte golemove i transformišite se u diva, dok otključavate dostignuća, prikupljate opremu za nadogradnje i sakupljate karte za nove skinove u ovom akcionom sukobu.


Kategorija igre:

Multiplayer Akcione Stickman

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA