Striped Fruit - Watermelon Land

Igrano: 145 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Dobrodošli u očaravajući svet "Striped Fruit - Watermelon Land", mesto puno strategije i zabave. U ovoj igri postajete vrhunski majstor pravljenja lubenica, savladavajući veštinu spajanja voća kako biste kreirali najsočnije kombinacije na tabli.

Vaš zadatak je da tapkate, ispuštate i kombinujete voće u strateškom ritmu. Prvi korak do uspeha je spajanje dve dinje kako biste stvorili lubenicu - Kralja Voća. Možete li spojiti dve lubenice da ih zdrobite i stvorite još veće voće? Hajde da proverimo!

"Striped Fruit - Watermelon Land" pruža izazovnu i zaraznu igrivost sa jednostavnim, ali strateškim mehanikama. Povucite i pustite identično voće kako biste stvorili novo, veće voće. Uz živopisnu grafiku i opuštajuću muziku, igra nudi sate zabave dok pokušavate da postignete najviše kombinacije i otkrijete nove nivoe.

Pozivamo vas da se upustite u ovu slatku avanturu i postanete pravi majstor spajanja voća. Da li imate ono što je potrebno da stvorite najsočnije voćne kombinacije i postanete kralj "Watermelon Land"? Pokušajte sada i otkrijte!

Instrukcije:

1. Pokreni igru.
2. Povucite i ispustite identično voće da biste ih spojili i kreirali novo, veće voće.
3. Spajajte dve dinje da biste stvorili lubenicu.
4. Pokušajte da spojite dve lubenice kako biste ih zdrobili i stvorili još veće kombinacije.
5. Postignite što više poena kreirajući najveće i najsočnije voćne kombinacije.


Kategorija igre:

Slagalice

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA