Super Soccer Noggins

Igrano: 183 puta.

100% (1/1)


Opis igre:

Super Soccer Noggins će još jednom dokazati da su fudbalske igre na mreži koje je kreirao Miniclip neke od najboljih koje možete pronaći! Izaberite željenu naciju i vodite ih da trijumfuju u najluđim fudbalskim takmičenjima. Doživite 10 jedinstvenih pojačanja i brojna različita polja, od kojih svako dodaje poseban, čudan dodir svakoj igri. Možete li osvojiti svih 6 trofeja u ovoj uzbudljivoj fudbalskoj avanturi?

Evo nacionalnih timova za koje možete da izaberete da igrate u režimu jednog ili režimu 2 igrača:

Poljska
Rusija
Engleska
Nizozemska
Italija
Spain
Nemačka
Francuska
Portugal

Kontrolisaćete igrača sa prevelikom glavom iz te reprezentacije, kojeg možete poboljšati u teretani da biste poboljšali njegovu statistiku: juriš, skok i šut. Pokušajte da ih maksimizirate da biste stvorili svog savršenog fudbalera.

Da biste pobedili u fudbalskoj utakmici, postignete više golova od protivničkog tima i njegovog igrača pre nego što vam u potpunosti istekne vreme za meč.

U režimu za dva igrača takođe možete da igrate sa prvim koji postigne sedam pobedničkih golova, regularnim vremenskim režimom ili zlatnim golom, gde jednom postignete i već pobeđujete!

U slučaju da igrate sa dva igrača, jedan koristi WASD tastere da se kreće, skače i šutira, dok drugi koristi tastere sa strelicama. Za solo mečeve, protiv računara, pomerajte se i skačite pomoću tastera sa strelicama i šutirajte razmakom ili tasterom X.

Instrukcije:

Koristite tastere sa strelicama i razmaknicu


Kategorija igre:

Sportske

Oznake:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA