Sword Life

Igrano: 1182 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


U igrici "Sword Life" nalazi te se u ulozi kovača mačeva. Posao kovača nije samo kovanje najboljeg mača! Morate pronaći najčudesnije materijale, a zatim prodati mač! Ali vi to možete uraditi

Zamislite sebe kao kovača u tajanstvenoj radionici, okruženi magičnim materijalima iz dalekih zemalja. Vaša veština nije samo u kovanju mačeva, već i u pronalaženju najčudesnijih resursa koji će dati vašem maču snagu i moć. Nakon što stvorite svaki mač, vaš zadatak nije gotov - morate pronaći kupca koji će ceniti vaše remek-delo.

Uz svaki udarac čekića, osećate pulsiranje energije kako se prenosi na vašu tvorevinu, stvarajući moćno oružje spremno da se suoči sa najvećim izazovima. Svaki mač koji stvorite nosi sa sobom priču, odlučan da zauzme svoje mesto u istoriji.

Sword Life nije samo igra, već putovanje kroz umetnost kovanja, trgovanja i borbe za priznanje. Vaša radionica postaje legenda, a vaši mačevi postaju simbol snage i hrabrosti. Zaronite u svet kovača, gde se svaki mač kuje sa strašću i svrhom.

Instrukcije:


- Koristite dodir ili miša da biste kovali nove mačeve.


Kategorija igre:

Zabavne Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA