The House of Evil Granny

Igrano: 171 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"The House of Evil Granny" je zastrašujuća horor avantura u kojoj se budiš unutar kuće Lude Bake, starice koja lovi plen svojim krvavim bejzbol palicom. Tvoj zadatak je da pobegneš iz kuće bake istražujući je i prikupljajući predmete.

Glavna vrata kuće imaju različite brave za koje moraš pronaći ključeve. Sve dok te Baba ne lovi krvavom bejzbol palicom. Možeš pronaći i oružje koje može onesposobiti Babu, na primer, čekić može onesposobiti Baku na 15 sekundi, dok neki drugi predmeti mogu je onesposobiti na duže vreme.

Baba ima izuzetno dobar sluh, pa će tvoje radnje poput interakcije s okolinom i ispuštanje predmeta učiniti Babu svesnom tvog položaja, nakon čega će hitro tamo trčati. Ako dođe do mesta gde je čula zvuk, a igrača nema, postaviće zamku za medveda. Zamke su opasne prepreke jer ako se uhvatiš u njih, Baba će odmah biti obaveštena i teško ih je ukloniti. Zamke će nestati nakon 3 minuta od postavljanja ili ako se igrač oslobodi.

U igri postoje mnoge opasnosti, neke manje opasne, dok su druge vrlo opasne i povećavaju rizik od onesposobljavanja. Na primer, Krvava Manekenka je manje opasna prepreka jer proizvodi vrlo malo buke ako padne, dok su benzin i nestabilni podovi vrlo opasne prepreke koje te mogu onesposobiti.

Ako budeš onesposobljen, probudićeš se sledećeg dana i pokušati ponovo pobeći iz kuće Lude Bake, ali ako previše puta budeš onesposobljen, pojaviće se ekran smrti, uključujući onu gde te Baba udari kolima.

Možeš li pobeći iz kuće Lude Bake? Igraj da saznaš!

Instrukcije:

Koristi WASD za kretanje, levi klik za napad, desni klik za blokiranje. Koristi F za interakciju, SHIFT za trčanje, CTRL za pritajenost, i X za ležanje.


Kategorija igre:

Avanture 3D

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA