Venetian Love Affair

Igrano: 168 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Krenite u veselu Veneciju i postanite modni stilista za dve prijateljice, svaka od njih sanja o nezaboravnoj svečanoj haljini. Kreirajte jedinstvene maske sa izvanrednim dizajnom i odaberite luksuzne barokne haljine, nakit i dodatke. Osetite atmosferu misterije i romantike venecijanskog karnevala dok se uranjate u njegovu čaroliju. Prepustite se tom osećaju uzbuđenja i tajnovitosti dok stvarate svoje remek-delo.

Otkrijte svoj talenat kao modni dizajner na jedinstven način za učesnike maskenbala. Svaka kreacija postaje deo veće priče, doprinoseći magiji i čaroliji ovog nezaboravnog događaja. Pripremite se za putovanje kroz svet ljubavi i tajni, gde svaki korak donosi novu avanturu i uzbuđenje. Neka vaša mašta preleti granice običnog, stvarajući nezaboravne trenutke i oživljavajući snove svojih klijenata. Spremite se za magično putovanje u svet mode, ljubavi i misterija!

Instrukcije:


Pomozite najboljim prijateljicima da se pripreme za njihov važan praznik - venecijanski karneval. Kreirajte jedinstvene maskeradne maske za svaku od devojaka. Upotpunite izgled sjajnim nakitom, luksuznom baroknom haljinom. Rezultat može biti sačuvan kao PNG slika. Za kontrolu se koristi klik miša na računarskim uređajima ili jednostavan dodir na ekranima osetljivim na dodir, zavisno od igračkog uređaja.


Kategorija igre:

Oblačenje

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA