War Of Gun

Igrano: 1201 puta.

100% (3/3)
Opis igre:

War Of Gun: Sci-fi FPS avantura te čeka u sumračnim ulicama Neo Tokija!

U 2142. godini, globalne megakorporacije vode beskompromisan rat za resurse. Obuci svoju borbenu odeću i pridruži se eliti korporativnih vojnika u War Of Gun, eksplozivnoj FPS avanturi za više igrača. Iskusi adrenalin brzih, fluidnih borbi na ogromnim, otvorenim mapama. Dominiraj u PvP bitkama sa raznovrsnim režimima, od klasičnih Team Deathmatch i Free-For-All do napetog Battle Royalea sa sužavajućom zonom smrti. Preživite kao poslednji čovek koristeći plazma bacače i skenere traženja toplote.

Udruži snage sa prijateljima u kooperativnim Raidovima protiv nemilosrdnih neprijatelja i epskih izazova. Isprobaj svoje reflekse i strategiju u 1v1 Duels. Prilagodi svoj smrtonosni arsenal preko dubokog sistema modifikacije oružja i istakni se na bojištu sa kozmetičkim predmetima. Zapanji se zadivljujućom grafikom i zvukom koji te guraju u srce akcije.

Šta te čeka u War Of Gun?

Intenzivne PvP bitke: Dominiraj u borbama protiv drugih igrača u raznolikoj ponudi modova, uključujući Team Deathmatch, Free-For-All, i uzbudljivi Battle Royale sa sve manjim bojištem.

Kooperativni Raidovi: Udruži snage sa prijateljima i izvršite seriju izazovnih misija, koristeći strategiju i timski rad da savladate nemilosrdne neprijatelje i osvojite epske nagrade.

Duelski obračuni 1v1: Isprobaj svoje prave veštine protiv drugog igrača u poštenim, taktičkim dvobojima. Brzina, preciznost i lukavsto će odrediti pobednika.

Prilagodi svoj stil igranja ogromnim izborom pribora, oružja i modifikacija. Otklučaj nove veštine i kozmetičke predmete kako bi se istakao na bojištu.
Zadivljujuča grafika i zvuk: Zaroni u atmosferu rata zahvaljujući vrhunskoj grafici, detaljnom okruženju i uzbudljivim zvučnim efektima koji te guraju u srce akcije.

Uzmi sudbinu u svoje ruke i postani legenda Neo Tokija. Igraj War Of Gun besplatno na TOPigre.net - Klikni sada i dominiraj u Neo Tokiju!


Instrukcije:

Klizni za kretanje, dodirni za pucanje.


Kategorija igre:

Multiplayer Pucačke Ekskluzivne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA