Watermelon Merge

Igrano: 1164 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"Watermelon Merge" je zabavna i zarazna igra koja vas vodi na putovanje kroz svet sočnog voća i inovativnih kombinacija. Na početku, igrač dobija mala voća poput jabuka, narandži ili limuna. Kada se dva ista voća sudare, ona se spoje i formiraju veće voće, otvarajući put ka još uzbudljivijim kombinacijama.

Dok igrate, moraćete da razmišljate strateški, kombinujući voće na takav način da stvarate što je moguće veće i zanimljivije sorte. Ova igra ne samo da je zabavna, već i izazovna, jer traži od vas da pažljivo planirate poteze kako biste ostvarili najveću moguću evoluciju voća. Kako napredujete, nivoi postaju sve teži, sa sve više mogućnosti za eksperimentisanje i kombinovanje.

Vaš konačni cilj je da stignete do velike lubenice, simbolizujući vrhunac vašeg puta kroz svet voća. Svaka kombinacija donosi više poena i omogućava otključavanje novih nivoa i izazova. Uz šarene grafike, jednostavne kontrole i beskonačne mogućnosti kombinovanja, "Watermelon Merge" nudi sate opuštanja i zabave za igrače svih uzrasta.

Pripremite se da istražite svet voćnih kombinacija, testirate svoje veštine i dovedete svoje voće do krajnjeg cilja - veličanstvene lubenice. Spremni za izazov? Krenite na voćnu avanturu i zabavite se uz "Watermelon Merge"!

Instrukcije:

1. Dodirnite ekran da biste odabrali gde želite da bacite voće.
2. Spojite dva ista voća kako biste dobili novo voće.
3. Za svaki spoj dobijate poene, što je voće veće, to su poeni veći. Ako voće padne van igrališta, igrač gubi. Vaš glavni cilj je da dođete do lubenice i osvojite maksimalan broj poena.


Kategorija igre:

Slagalice Zabavne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA