Zuma Bubble Shooter

Igrano: 1112 puta.

100% (1/1)


Opis igre:

Zuma Bubble Shooter: Spoj zabave i izazova!

Uživajte u online verziji igre koja spaja najbolje od "Bubble Shootera" i "Zume"! Pucate šarenim mehurićima i spojite 3 ili više iste boje kako bi nestali. Igra je jednostavna za učenje, ali teška za savladati, što je čini savršenim izborom za igrače svih uzrasta.

Otkrijte uzbudljive elemente:

- Povežite mehuriće: Ciljajte i pucajte mehurićima, spajajući 3 ili više iste boje da biste ih eliminisali. Što više mehurića povežete, to više bodova osvajate!
- Raznolikost: Uživajte u raznim nivoima i izazovima koji će testirati vaše veštine. Nivoi postaju sve zahtjevniji, s mehurićima koji se brže kreću i složenijim obrascima.
- Posebne moći: Koristite moćne bonuse i pojačanja da biste lakše savladali teške situacije. Zamrzavajte mjehuriće, menjajte im boju ili aktivirajte eksplozije za maksimalni efekt!
- Besplatna zabava: Igrajte besplatno i bez ograničenja! Napredujte kroz nivoe, osvajajte bodove i takmičite se s prijateljima na lestvici najboljih rezultata.

Uživajte u Zuma Bubble Shooter:

- Igrajte online: Pristupite igri iz bilo kog web browsera, bez potrebe za preuzimanjem ili instaliranjem.
- Zabava za sve: Igra je savršena za sve uzraste . Uživajte u opuštajućem i zabavnom iskustvu sami ili se takmičite s prijateljima.
- Vežbajte koordinaciju: Pucanje mehurićima i spajanje boja pomaže u poboljšanju koordinacije ruku i oka i vizualne percepcije.

Zuma Bubble Shooter: Igra koja će vas zarobiti svojim šarenim mehurićima, uzbudljivim nivoima i beskrajnom zabavom! Isprobajte je odmah i otkrijte zašto je omiljena među igračima širom sveta.

Instrukcije:

Spoji 3 mehurića da eliminišeš neprijatelje.


Kategorija igre:

Bubble Shooter

Oznake:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA