3D Ball Balancer

Igrano: 1108 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"3D Ball Balancer" je uzbudljiva trodimenzionalna igra sa kuglom koja se kotrlja, koja će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz visoko postavljene mostove.

U ovoj igri ćete preuzeti kontrolu nad kuglom i kretati se kroz niz izazovnih prepreka, uključujući slomljene mostove, strme rampe i uske daske. Vaš cilj je da kuglu zadržite na stazi, izbegavajući pad, dok pokušavate da pređete što veću udaljenost. Svaka staza donosi nove prepreke i sve teže izazove, pa će vam biti potrebno puno veštine i koncentracije da biste uspeli.

Kontrolisanje kugle nije jednostavno, jer morate pažljivo balansirati između brzine i preciznosti. Brže kretanje može vam pomoći da pređete preko nestabilnih mostova, ali povećava rizik od gubitka kontrole. Spora i stabilna vožnja može biti sigurnija, ali zahteva veće veštine za navigaciju kroz uske prolaze.

Pozivamo vas da se upustite u ovu avanturu i testirate svoje veštine u jednoj od najuzbudljivijih 3D igara sa kuglom. Da li imate dovoljno hrabrosti i spretnosti da savladate sve prepreke i ostvarite najduži mogući put? Pokušajte sada i otkrijte koliko daleko možete stići!

Instrukcije:

1. Pokreni igru i odaberi nivo.
2. Koristi strelice na tastaturi (ili dodirne kontrole na mobilnom uređaju) za upravljanje smerom kugle.
3. Drži pritisnutu tipku za ubrzavanje ili usporavanje kugle.
4. Pažljivo se kreći kroz prepreke i pazi da kugla ne padne sa mosta.
5. Pokušaj da pređeš što veću udaljenost i osvojiš što više poena.


Kategorija igre:

Zabavne Platformske 3D Ekskluzivne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA