ASMR Beauty Treatment

Igrano: 1121 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Uzbudljivo! Naša pacijentkinja je stigla sa izazovima koji zahtevaju vašu pažnju i veštine. Prepustite se ovoj jedinstvenoj ASMR Beauty Treatment igri i oslobodite svoju maštu dok pružate najbolju moguću negu. Počnite sa čišćenjem lica i rešavanjem bubuljica, pružajući joj osvežavajući tretman za kožu. Zatim pređite na rešavanje zubnih problema uz pažljivu i nežnu dentalnu terapiju.

Kako se tretman bliži kraju, pokažite svoj kreativni talenat stilizovanjem naše pacijentkinje iz našeg bogatog asortimana odeće i šminke. Odaberite najbolje kombinacije kako biste istakli njen prirodni sjaj i stvorili savršen izgled. Bilo da se odlučite za klasičan ili trendi stil, cilj je da naša pacijentkinja zasija i oseća se samouvereno.

Ova igra pruža ne samo priliku da pokažete svoje medicinske i stilističke veštine, već i da se zabavite uz kreativne izazove. Uzmite vremena da uživate u svakom koraku tretmana i stvaranja izgleda. Kroz igru, otkrijte svoj talenat i osećaj za lepotu dok radite na transformaciji naše pacijentkinje. Započnite svoju avanturu danas i stvorite nezaboravan doživljaj!

Instrukcije:


Koristite miša za igranje.


Kategorija igre:

Oblačenje Doktor

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA