Classic Mine Sweeper

Igrano: 156 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Zavirite ponovo u čarobni svet "Mine Sweeper Classic", igre koja će vas odvesti u nezaboravnu avanturu iz ere Windows XP-a. Savršena za opuštanje i razmišljanje, ova slagalica pruža neiscrpnu zabavu i izazov za sve generacije igrača.

Isprobajte svoje veštine na različitim nivoima, od početničkih do ekspertskih, dok istražujete mrežu polja i oslobađate ih od mina. Svaki nivo donosi novu postavku i izazove, testirajući vašu logiku i brzinu razmišljanja.

Povratak u "Mine Sweeper Classic" donosi osećaj nostalgije i uzbuđenja, dok se prisećate vremena provedenog igrajući ovaj klasik. Zaronite duboko u svet minskih polja i uživajte u beskrajnom izazovu koji ova igra pruža. Da li ste spremni da se ponovo izgubite u ovoj omiljenoj klasičnoj igri?

Instrukcije:

U "Mine Sweeper Classic" cilj je otkriti sva polja koja nisu mine. Na početku igre, kliknite na polje da biste ga otvorili. Ako otkrijete minu, igra se završava. Ako ne, otkrijete brojeve koji označavaju koliko mina se nalazi u susednim poljima. Koristite ove informacije da biste strategijski otvarali polja i očistili tablu bez detoniranja mina. Srećno!


Kategorija igre:

Slagalice Retro

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA