Cooking Frenzy

Igrano: 1236 puta.

100% (2/2)
Opis igre:

Zaputite se u uzbuđenje kuvanja online sa jednom od najboljih novih igara u ovoj kategoriji "Cooking Frenzy"! Ova igra visokog kvaliteta je prilagođena mobilnim uređajima, što znači da je možete igrati na bilo kojoj platformi. Ovo je prilika da unapredite svoje virtuelne kulinarske veštine, koje će vam sigurno koristiti i u stvarnom životu!

Započnite kulinarsko ludilo odmah!
Iskoristite novac koji ste dobili za finansiranje izgradnje svog prvog bara i pokretnog restorana, i počnite da poslužujete hranu i piće poput čajeva i svinjskih kotleta. Koristite kuhinjsku stanicu da pržite, pripremate salate, točite pića i obavljate druge akcije koje će vam pomoći da napravite savršenu hranu.

Poslužite kupce na vreme, pre nego što se zelena traka isprazni, i ne napravite grešku u porudžbini i ne služite lošu hranu. Zarađujte novac i koristite ga da investirate još više u svoj restoran, pri čemu će svaki novi radni dan biti teži i frenetičniji od prethodnog.

Želimo vam najbolje moguće iskustvo i nadamo se da nećete stati ni na trenutak, jer imamo još mnogo sjajnih igara u pripremi, iz različitih žanrova! Uživajte u avanturi kuvanja i otkrijte čari virtuelnog gastronomskog sveta!

Instrukcije:

Koristite miša ili dodir za igranje.


Kategorija igre:

Kuhinja Ekskluzivne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA