Fury Road Zombie Crash

Igrano: 174 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"Fury Road Zombie Crash" je 3D igra u kojoj vozite modifikovani automobil kroz pejzaž prepun zombija. Igra je zabavna i zarazna, savršeno se uklapa u temu apokalipse. U svetu prepunom zombija, vaš zadatak je da upravljate svojim omiljenim vozilom i izbegavate zombije. Potrebno je da vozite i driftujete kako biste ubijali zombije, dok istražujete različite arene i prelazite sve teže izazove.

Dok vozite kroz postapokaliptični svet, suočavaćete se sa različitim vrstama zombija i preprekama. Vaš automobil je opremljen specijalnim oružjima i pojačanjima koja će vam pomoći da preživite. Pokažite svoje vozačke veštine i taktiku kako biste se održali na putu i uništili što više zombija. Svaki nivo donosi nove izazove i adrenalinsku akciju koja će vas držati prikovanim za ekran.

Pozivamo vas da isprobate svoje refleksne sposobnosti i strateško razmišljanje u ovoj uzbudljivoj igri. Preživite apokalipsu, unapređujte svoj automobil i postanite ultimativni vozač u borbi protiv zombija. Da li imate ono što je potrebno da preživite na "Fury Road Zombie Crash"? Kliknite ili tapnite sada da započnete svoju avanturu!

Instrukcije:

- Koristite W, A, S, D za upravljanje automobilom.
- Pritisnite razmaknicu za ručnu kočnicu.
- Pritisnite N za nitro.
- Na mobilnim uređajima kontrole su na ekranu.


Kategorija igre:

Akcione Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA