Police Car Real Cop Simulator

Igrano: 1140 puta.

80% (4/5)
Opis igre:

Zakoračite u dinamični svet simulatora pravog policajca i doživite uzbuđenje sprovođenja zakona iz prve ruke u igri "Police Car Real Cop Simulator"!

Uđite u virtuelnu obuku kako biste usavršili svoje veštine pre nego što krenete na put da postanete pravi policajac. Od trenutka kada počnete, bićete zapanjeni uzbuđenjem koje vas čeka u svakom kutku ove igre.

Preuzmite kontrolu nad svojim policijskim automobilom i patrolirajte prometnim ulicama grada, spremni da rešite svaki problem koji se pojavi. Bez obzira da li je u pitanju jurnjava za kriminalcima, hapšenje osumnjičenih ili čak učešće u visokonaponskim trkama na ulici, svaki trenutak je ispunjen adrenalinom.

Započnite svoje putovanje sa jednim policijskim automobilom, ali kako pokažete svoju veštinu u održavanju zakona i reda, otključaćete različite nove modele - svaki brži, elegantniji i uzbudljiviji od prethodnog.

Sa najboljim željama za uspeh, pozivamo vas da se potpuno prepustit u uzbudljivi svet Police Car Cop Real Simulator-a. Nakon što doživite uzbuđenje ove igre, istražite ostatak našeg uzbudljivog sadržaja - bićete oduševljeni!

Instrukcije:

Koristite WASD kontrole za kretanje, resetujte automobil sa R, skačite u akciju sa space, sprintujte sa shift, konsultujte mapu sa M, i učestvujte u misijama sa Z. Aktivirajte sirenu sa H dok održavate pravdu na svakom koraku u gradu.


Kategorija igre:

Avanture Pucačke Auto - Moto Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA