Miami Crime Simulator 3D

Igrano: 1171 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

U "Miami Crime Simulator 3D", inspirisanom GTA žanrom, očekuje vas 50 dodatnih misija. U ovoj akcionoj igri iz trećeg lica, igrač igra ulogu policajca čiji je cilj da očisti Majami i Vegas od kriminala.

Možete ukrasti bilo koje vozilo - automobil, tenk, helikopter, džet pak. Igra sadrži potpuno otvoreno okruženje. Takođe, možete kupiti mnogo stvari u prodavnici koje će vam pomoći da završite misije i oslobodite grad od svih grešnika kao policajac. Očekuju vas stvari poput mafijaškog rata, krađe, lude saobraćajne gužve, kriminalnih atentatora i još mnogo toga.

U ovoj igri, igrač ima priliku da se izbori sa različitim izazovima koji dolaze sa svetom kriminala. Od borbi sa mafijašima do krađa vozila, igrač se suočava sa raznovrsnim pretnjama dok pokušava da očisti grad od kriminala. Otvoreni svet pruža neograničene mogućnosti istraživanja i akcije, dok igrač ima slobodu da odabere svoj put kroz priču.

Sa grafikom visokog kvaliteta i dinamičnim gameplay-om, "Miami Crime Simulator 3D" pruža nezaboravno iskustvo akcije i avanture. Zaronite u svet kriminala i pokažite svoje veštine dok pokušavate da uspostavite red u haosu.

Uživajte u ovoj intenzivnoj igri akcije i oslobodite Majami od kriminala!


Instrukcije:

Istražite Majami, očistite ga od kriminala kao policajac. Ukradite vozila, izvršavajte misije, borite se sa mafijom i spasite grad!


Kategorija igre:

Pucačke Akcione 3D Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA